6 briljante marketing campagnes

marketingReclamemakers en Sign-bedrijven zijn altijd op zoek naar nieuwe en creatieve ideeën. Soms is het een kwestie van “hoe groter hoe indrukwekkender”. Maar nog liever zoeken we naar “slim en onverwacht”. En wanneer is het gelukt? Als het concept een grote glimlach tovert op het gezicht van de voorbijganger. En dat willen we toch allemaal?

Omdat plaatjes altijd meer zeggen dan woorden hieronder 7 inspirerende Marketing campagnes van over de hele wereld.

  1. Enorme vloer graphic in de hal van een winkelcentrum. Het effect is vooral te zien als je van hoog boven naar beneden kijkt. Al die krioelende mensen, je zou er jeuk van krijgen!
    Frontline Vlooien- en insectenspray.

frontline

 

2. Dit billboard is zo geprint dat het frame van het ophangsysteem meewerkt aan het sterke design. En zelfs aan de achterkant van de signing is gedacht! (Kijk maar naar het bord op de achtergrond).
Advil pijnstillers

Advil

 

3. Een billboard in de ondergrondse? Niet echt bijzonder. Maar in combinatie met deze vloergraphic trekt hij echt extra aandacht. Zo loopt niemand zomaar voorbij.
National Geographic

nationalgeographic

 

4. Adverteren in de lift. Niet geschikt voor mensen met hoogtevrees… Met deze vloergraphic lijkt het inderdaad net alsof je gaat bungee jumpen.
Swiss Skydive.

skydive

 

5. De Paparazzi-print achter het bankje van dit bushokje is briljant! Reken maar dat hier een hoop selfies worden gemaakt.
Grazia Magazine

Grazia

 

6. Bij deze autoreclame is goed buiten “the box” gedacht. De tong is met lichtdoorlatende folie over het derde remlicht gepositioneerd, zodat hij vurig oplicht tijdens het remmen. Augh!
Hot wings Restaurant

hotwings

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Appcademy_639x90