Bruxsafol Benelux

sign2signthumbnailAdvertorial – Bruxsafol
Bruxsafol Benelux staat bekend om het brede assortiment speciale en hoogwaardige carwrapfolies. Bruxsafol is hoofdzakelijk actief in allerlei niches van de automotive markt. De carwrapfolies worden onder de productnaam Brucsafol ColorChange-CarWrap Soft-Vinyl op de markt gebracht.  Je kunt het zo gek niet bedenken of de gewenste folie kan worden geleverd. De Bruxsafol folie is geschikt voor het carwrappen door de uitermate geschikte eigenschappen.

De gegoten folies worden geproduceerd uit hoogwaardig vinyl. Daardoor ontstaat een materiaal met een optimale (kleur) stabiliteit dat bestand is tegen weersinvloeden waaronder UV en oxidatie. Naast het gebruik bij een full-wrap is deze folie ook uitermate geschikt voor autographics en belettering. Optisch is de folie net als lak en is er geen lelijke doorliggende lijmstructuur. De folie is gemakkelijk te herpositioneren en extreem te föhnen voor een optimale stretch. Deze stretchbaarheid bewijst zich in de praktijk. Daarbij komt dat het materiaal bijna ongevoelig is voor een fading-effect van de onderliggende lak. Ook wordt de originele lak beschermd tegen mechanische en chemische invloeden. Complexe en samengestelde details zoals grilles, skirts en spiegel-units kunnen met de zogeheten ColorChange-CarWrap Soft-Vinyl worden behandeld. De gemakkelijke eigenschappen zorgen er ondermeer voor dat de folie snel en blaas-vrij kan worden gemonteerd.

Naast het brede aanbod van special carwrapfolies, biedt Bruxsafol ook reinigings- en onderhoudsproducten aan zoals rakels en apllicatiegereedschappen, microvezel doeken, ontvetters, lakdiktemeters en snijgereedschappen. Bij Bruxsafol staat naast het leveren van producten en tools klantenservice hoog in het vaandel. Om de juiste service en advies aan de klant te kunnen leveren is een afspraak maken altijd mogelijk en is er zelfs een mogelijkheid tot het volgen van een cursus. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak kijk op www.bruxsafol.nl.

 

sign2sign639px

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Appcademy_639x90