Hoe werkt het?

Internet maakt de wereld transparanterSign2sign.nl helpt je aan interessante contacten binnen de signbranche! Contacten die niet altijd voor het oprapen liggen…

Voor wie is sign2sign? Voor leveranciers en afnemers van producten en diensten binnen de sign-industrie. Voor sign- en displaybedrijven, projectbureaus, (licht)reclamefabrieken, reclamebureaus, architecten, (foto) print-companies, (zeef) drukkerijen, textieldrukkers c.q. leveranciers, montagebedrijven, standbouwers, schilderbedrijven, (folie)fabrikanten/leveranciers, branche-organisaties, vakbladen, sign-opleidingen en alle overige sign-gerelateerde bedrijven in de Benelux.

Hoe is sign2sign ontstaan? 
Sign2sign is opgericht door Dennis de Haan, eigenaar van Appcademy Signtraingen en voormalig eigenaar van VinyTouch (nu Modiforce)  Daar Sign2sign een aantoonbare behoefte in de markt vervult, wordt ons team van waardevolle input voorzien, door talrijke leveranciers en afnemers van sign-gerelateerde producten en diensten, waarvoor onze hartelijke dank!!

Hoe brengen wij contacten tot stand? Via onze brede ingangen, uitgebreid netwerk en gedegen ervaring brengen wij sign2sign tot in de poriën van de signmarkt. Sign2sign staat volop in de belangstelling via social media, vakbladen en trainingen.

Gratis bedrijfspagina plaatsen?

Levert jouw bedrijf producten of diensten aan de sign- c.q. grafische industrie? Zo ja, plaats je bedrijfsprofiel dan gratis op de Benelux kaart. Haal extra werk binnen via het netwerk, ontwikkel samenwerkingsverbanden, maak gebruik van het forum en wees scherp in beeld bij zowel nieuwe als bestaande afnemers!
Klik hier voor PDF met tips voor het invullen van de bedrijfspagina!

Opvallende banner plaatsen?

De bezoekers op Sign2Sign zijn vooral signmakers. Reclamemakers die op zoek zijn naar een specialistische dienst of product. Is dit ook jouw doelgroep? Dan is adverteren op sign2sign zeker interessant. Mogelijkheden:

  • advertentie met doorklik naar je website (voor ieder budget, zie PDF)
  • ondersteunend artikel met afbeelding op het nieuwsblog (gratis, informeer naar voorwaarden)

Bel ons of stuur direct een mailtje. We bespreken jouw situatie, jouw wensen en gaan direct voor je aan de slag!
Klik hier voor PDF met informatie/prijslijst over opvallend adverteren!

Privacyverklaring en leveringsvoorwaarden

Voor de privacyverklaring en de leveringsvoorwaarden kun je op de volgende link klikken:

Disclaimer:  Sign2sign is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van geleverde diensten c.q. producten van gepresenteerde bedrijven c.q. adverteerders. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van getoonde bedrijfspagina`s c.q. advertenties, ligt bij de getoonde bedrijven. Wij raden opdrachtgevers en opdrachtnemers aan zich (naast de presentatiepagina`s c.q. advertenties) altijd goed in elkaar te verdiepen, alvorens zaken te doen.

Recent blog nieuws

  • Schilderen met folie op kozijnen en panelen


    Schilderen met folie - Appcademy Steeds meer kunststof of aluminium raamkozijnen en panelen worden ‘gewrapt’ met zelfklevende folie of dryfilm. Een grote en lucratieve markt, want heel wat kantoorpanden met kunststof of aluminium kozijnen en panelen staan er wat verkleurd, verkrijt en verkalkt bij. Een ‘zelfklevende verflaag’ blijkt een mooie, snelle en kwalitatieve oplossing. Meer lezen?
  • Tips om makkelijker te verkopen


    Verkooptechniek - Appcademy Verkopen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Want hoe krijg je je klant zover dat hij voor jouw product kiest? En hoe maak je het verkoopgesprek concreet zonder drammerige sales-technieken en gladde verkooppraatjes? Niemand wil toch overkomen als een gehaaide verkoper? Meer lezen?

advertentie Sibon

bannersignplus

Appcademy_639x90

LAAT JE INSPIREREN !