Yachtwrap steeds populairder

Appcademy – Yachtwrap

De toepassingen voor het wrappen met zelfklevende folie zijn tegenwoordig grenzeloos. Carwraps zijn inmiddels al behoorlijk ingeburgerd en niemand kijkt meer verbaasd op van een gewrapte trein of een bestickerd vliegtuig. Een opkomende markt is yachtwrap; schepen waarvan de romp niet wordt geschilderd, maar beplakt met folie. Een interessante markt met mogelijkheden voor signmakers.

Meer lezen?

Schilderen met folie op kozijnen en panelen

Schilderen met folie – Appcademy
Steeds meer kunststof of aluminium raamkozijnen en panelen worden ‘gewrapt’ met zelfklevende folie of dryfilm. Een grote en lucratieve markt, want heel wat kantoorpanden met kunststof of aluminium kozijnen en panelen staan er wat verkleurd, verkrijt en verkalkt bij. Een ‘zelfklevende verflaag’ blijkt een mooie, snelle en kwalitatieve oplossing.

Meer lezen?

Vinyl Remover VR15 ook in Nederland!

hagenaar tnVinyl Remover VR15 ook in Nederland!

De Vinyl Remover VR15 is overgewaaid uit Denemarken en nu ook in Nederland te koop. Met deze Vinyl Remover V15 is het uitpellen van zelfklevende folie een koud kunstje geworden. U heeft meer controle over het proces en u kunt halverwege een grote rol folie zonder problemen even de telefoon pakken of nog snel een offerte maken. Meer lezen?

advertentie Sibon

bannersignplus

Appcademy_639x90