Printoplossingen voor de sign

thumbnaild&b grafische techniek heeft zich gespecialiseerd in printoplossingen voor een aantal specifieke branches waar kwaliteit en betrouwbaarheid van groot belang zijn. De grafische en creatieve sector maken hier een belangrijk onderdeel van uit.

Wij zijn leverancier van OKI printers. OKI loopt voorop op het gebied van revolutionaire technologische ontwikkelingen op printergebied. Zo was OKI de eerste printerontwikkelaar met een vijf-kleuren printer, met printers met witte toner en nu ook met neon toners. Dankzij deze ontwikkelingen krijgen grafische en creatieve bedrijven mogelijkheden binnen handbereik die ze vroeger moesten uitbesteden of die alleen mogelijk waren met behulp van dure apparatuur. Wij zetten de innovatieve producten van OKI graag in om onze klanten zo succesvol mogelijk te maken!

De nieuwe standaard voor veelzijdigheid en flexibiliteit
Met de introductie van de Pro-serie aan het begin van dit jaar, brengt OKI printen naar een nieuw niveau. De machines in de Pro-serie zijn speciaal ontwikkeld voor grafisch en creatief printwerk. Adembenemende HD printkwaliteit wordt gecombineerd met hoge snelheden, een aantrekkelijke TCO en een ongeëvenaarde flexibiliteit op het gebied van te printen media.

Naast een zeer efficiënte vier-kleuren A3+ printer, beschikt de Pro-serie over 2 vijf-kleuren A3+ machines. Eén waarmee CMYK+wit en één waarmee CMYK+wit óf spot vernis geprint kan worden. Met witte toner print je de meest levendige afbeeldingen op donkere, gekleurde en transparante media. Denk bijvoorbeeld aan (familie)drukwerk op (donker) gekleurde media, verpakkingsmateriaal, (raam)stickers en transfermateriaal.

Met spot vernis laat je bepaalde elementen uit je ontwerpen springen, of voorzie je het hele ontwerp van een zachte glans, voor adembenemende afdrukresultaten. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes of fotografie.

Naast de 2 vijf-kleuren printers beschikt de Pro-serie ook over een A4 en A3+ CMY+wit printer. Deze twee machines lenen zich dankzij de witte toner uitstekend voor het printen op donkere, gekleurde en transparante materialen.

Ontwerpen die van het papier spatten
De Pro6410NeonColor is de laatste nieuwe revolutionaire toevoeging aan de Pro-serie. Voortbouwend op de bekroonde witte toner technologie zorgt de Pro6410 voor een nieuwe dimensie in het afdrukken van kleur. Met deze printer ben je niet langer gebonden aan de limieten van het CMY kleurenspectrum. Combineer neon blauw, neon geel en neon roze met de verwisselbare zwarte en witte toner om schitterende fluoriserende afdrukken te maken op zowel donkere als lichte achtergronden.

Voor meer informatie: www.denb.nl of 036 549 05 80.
d&b grafische techniek is in 1996 gestart vanuit de gedachte dat service, snelheid, kwaliteit en continuïteit de ideale combinatie is. Deze gedachte is nog steeds de kern van onze zaak. Inmiddels zijn wij nu 20 jaar leverancier van complete en innovatieve printoplossingen.

Uniek in Service
Een klant mag van ons meer verwachten dan het leveren van een printer en toebehoren. Wij staan onze klanten bij met een uniek pakket aan advies, service en dienstverlening rondom de printer. Wij denken graag met onze klanten mee, om zo een printoplossing samen te stellen die perfect aansluit op de specifieke situatie en wensen van de klant. Dankzij deze printoplossing kan onze klant vervolgens zorgeloos zijn printwerk in eigen beheer verzorgen en zich onderscheiden in zijn branche.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Appcademy_639x90