Samenwerking Sign2Sign.nl en Sign.nl

SignplusBron: Nieuws – Sign.nl
Sign.NL en Sign2sign.nl zijn een samenwerking aangegaan. Het resultaat is een koppeling tussen hét nieuws- en vraag & aanbodplatform in de signbranche met dé online database van signspecialisten.

Al vijftien jaar is Sign.NL, een initiatief van Sign+ Magazine, de plek op internet waar de signbranche in de Benelux dagelijks haar nieuws, tweedehands producten en vacatures zoekt. Deze website herbergt namelijk onder andere het grootste vraag- en aanbodplatform voor de signbranche.

Wie op zoek is naar een (freelance) montagebedrijf voor het aanbrengen van folie of andere signing, kan sinds kort terecht op Sign2sign.nl. Op dit online platform zijn meer dan tweehonderd specialisten op het gebied van carwrappen tot lichtreclamemontage te vinden.
SignNL_enSign2sign1

‘Aan elkaar geknoopt’

Beide initiatieven vullen elkaar perfect aan. Vandaar dat de redactie van Sign+ Magazine/Sign.NL en de mensen achter de netwerksite Sign2sign.nl, Dennis en Barbara de Haan, besloten de handen ineen te slaan. Of u nu op zoek bent naar een tweedehands machine of een signspecialist, doordat op de achtergrond beide websites ‘aan elkaar zijn geknoopt’, komt u altijd uit bij de informatie die u zoekt.

Met deze samenwerking hopen zowel Sign.NL als Sign2sign.nl de signsector beter van dienst te kunnen zijn.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Appcademy_639x90