Walk-in-Friday 12 oktober bij Vink VTS

Vink VTS – Walk-in-friday 12 oktober – Vrijdag 12 oktober laten wij u, op onze open-dag, graag kennis maken met de Mutoh PJ-2508UF LED UV vlakbed printer. De PJ-2508UF heeft een printoppervlakte van 125 cm x 254 cm en is uitgerust met Ricoh Gen5 printheads. Verkrijgbaar met CMYK, wit en vernis.

Met een doorvoerhoogte van maar liefst 10 cm is de printer inzetbaar voor veel materiaalsoorten. De LED lampen maken de printer energiezuinig en geschikt voor het printen op warmte gevoelige materialen. Een zeer veelzijdige printer met ongekende mogelijkheden. Een verrassend sterke investering.

Daarnaast presenteren we u graag de Mutoh VJ-1638UR LED UV printer. Een rol naar rol printer, verkrijgbaar met CMYK, wit en vernis of voor een hogere productiecapaciteit ook in dubbel CMYK leverbaar.

De VJ-1638UR beschikt over flexibele inkten met een groot kleurbereik. De VJ-1638UR maakt onderdeel uit van de Mutoh Fantastische Promoties, twee maanden lang waanzinnige kortingen op bijna alle modellen.
Uiteraard kunt u van ons ook weer prachtige Walk-in-Deals verwachten.

In samenwerking met Summa kunnen wij u weer scherpe concurrerende actieprijzen voorschotelen.

Bij de foto: Mutoh PJ-2508UF

Bij de foto: Mutoh VJ-1638UR

Wilt u de Summa F1832 vlakbed snijtafel aan het werk zien, geen enkel probleem. Snijden, rillen, oscilleren en frezen op een formaat van 184 cm x 320 cm. De F1832 staat, samen met de Sclass S2 en de Summacut, bij ons voor u klaar om gedemonstreerd te worden. Met onze jarenlange Summa-ervaring kunnen wij u gericht adviseren en van de juiste informatie voorzien.

De EFI Pro16H hybride LED UV met geïntegreerde Fiery RIP en rol naar rol zal op onze open-dag zeker niet ontbreken. Strakke afbeeldingen, met wit, op een formaat van 162 cm bij …, vul zelf maar in!

Er staat meer in onze showroom!  Lamineren met KALA, rippen met CALDERA en appliceren met de RAPID of knallend oranje printen met EPSON, we kunnen het u allemaal laten zien.

We zien u graag op 12 oktober tussen 11.00 en 20.00 uur. U kunt vrijblijvend binnenlopen aan de Industrieweg 38 in Wormerveer. – Vink VTS

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Appcademy_639x90